Waarom SQS?

Software is overal

SQS kinderenDe hele wereld draait op software. Ga maar eens na hoe vaak je vandaag al software hebt gebruikt? Zowel op de zakelijke als consumentenmarkt neemt het belang van software alleen maar toe. Maar je wilt natuurlijk wel dat al die software goed werkt. Wij van SQS bewaken en testen de kwaliteit van software. In Nederland en 21 andere landen in de wereld.

Software moet werken

Screen-Shot-2016-05-03-at-16.12.20Ons werk kunnen we heel eenvoudig uitleggen. We zorgen voor veilig drinkwater, we zorgen ervoor dat het betalingsverkeer werkt, dat de stemmen bij verkiezingen eerlijk geteld worden, dat uitslagen van wedstrijden snel verwerkt worden en dat er bij olie en chemie-opslag geen ontploffingen ontstaan. Lees hier onze klantverhalen.

Software testen is leuk

catsWij hebben banen voor starters op de software en IT-markt en voor ervaren professionals. Als testprofessional ben je verantwoordelijk voor optimaal werkende systemen bij onze klanten. Je krijgt de ruimte om je kennis en vaardigheden uit te breiden, te delen met collega’s en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Als specialist en marktleider zorgen wij ervoor dat jouw kennis van het vak up-to-date is en dat je werkt met de laatste testtools.

Software testen lokaal en internationaal

Screen-Shot-2016-05-03-at-16.17.31SQS is een prima werkgever met uitstekende arbeidsvoorwaarden. SQS combineert het beste van twee werelden, de voordelen van een grote internationale organisatie en de intimiteit van het kleinere SQS in Nederland, waar de cultuur gekenmerkt wordt door een open en eerlijke communicatie, persoonlijke betrokkenheid en passie voor het vakgebied. Collega’s gaan met een grote glimlach naar hun werk. Lees hier wat onze mensen vertellen over SQS.

Werken bij SQS op Twitter

Werken bij SQS op Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar