SQS professionals

Martin“Het is een leuke, afwisselende opdracht. Zeker voor mij, want hiervoor heb ik bijna 33 jaar bij een grote verzekeringsmaatschappij gewerkt. Ik heb voor SQS gekozen, omdat het een bedrijf is met gemotiveerde mensen en korte lijnen. Daarnaast biedt SQS een diversiteit aan werkgebieden en de mogelijkheid om opdrachten in het buitenland uit te voeren. Het bevalt me uitstekend. In vergelijking met mijn vorige werkgever is bij SQS meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.”

Martin Jansen werkt sinds april 2014 bij SQS en is bezig met het testen van trajectcontroles.

jos“Als testmanager ben ik al ruim drie jaar met veel plezier aan het werk voor SQS. De collega die mij overhaalde was erg enthousiast over SQS. Ik heb daar zeker geen spijt van en deel nu zijn enthousiasme. SQS is een bedrijf met voldoende mogelijkheden om je te ontplooien. Zo worden er regelmatig kennissessies gehouden, waar de laatste trends en ontwikkelingen worden besproken. Mede door de grote achterban is er altijd wel een collega beschikbaar met de kennis die jij op dat moment zoekt. De sfeer binnen SQS is zeer informeel. Dit zie je niet alleen op het professionele vlak maar ook op het sociale vlak. Zo worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals een zoals een: BBQ, karten, het kerstdiner en het jaarlijks terugkerende partner-weekend.”

Jos Koster werd door een collega overgehaald om SQS te komen werken en heeft daar geen spijt van.

jerry“Werken bij SQS betekent voor mij dat ik mijn verantwoordelijkheid kan nemen test services te leveren die aansluiten bij de behoefte van de klant. Ik maak hierbij gebruik van kennis en ervaring die binnen de gehele SQS groep beschikbaar is en heb daardoor contact met collega’s in zowel Nederland als de rest van de wereld. Het geeft mij het beste van twee werelden, de voordelen van een grote internationale organisatie en de intimiteit van het kleinere SQS in Nederland, waar de cultuur gekenmerkt wordt door een open en eerlijke communicatie, persoonlijke betrokkenheid en passie voor het vakgebied.”

Jerry Langhorstgaat – sinds hij bij SQS werkt – iedere dag met een grote glimlach naar zijn werk en komt met diezelfde glimlach weer thuis.

Werken bij SQS op Twitter

Werken bij SQS op Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar