SQS Workshops

Learn with the experts

In 2016 starten we met het aanbieden van workshops voor (Agile) Testers en Test Automation Specialisten. Hieronder vind je een overzicht van de aangeboden sessies. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
Inmiddels zijn alle geplande workshops vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst, we houden je dan tevens op de hoogte van de nieuwe workshops die we op korte termijn gaan inplannen.

SOAtest
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met Parasoft SOAtest. Deze veelgebruikte testtool is geschikt voor het testen van webservices en business processes ondersteund door web services. We gaan in op de web service functionaliteit die SOAtest biedt en hoe deze gebruikt wordt bij het opzetten van gestructureerde, herbruikbare en onderhoudbare test suites. De workshop wordt gecombineerd met oefeningen, wat deze sessie grotendeels interactief maakt.

Jmeter
Tijdens deze sessie ga je aan de slag met Jmeter, een open source tool voor load testen en het meten van performance. Je leert hoe je Jmeter kunt inzetten om de performance te testen in verschillende situaties, en hoe je heavy load op een server of network kunt simuleren om de sterkte te testen of de prestaties te analyseren bij verschillende load types. Het betreft een interactieve sessie.

Tosca
Tijdens deze workshop ga je werken met Tosca. Je leert hoe je verschillende aspecten van de tool gebruikt (testcase design, manual testing, automated testing en reporting). Je leert de tool gebruiken voor automatisering en best practices zullen worden gedeeld. Door de combinatie met oefeningen is de sessie interactief. Let op: Deze workshop bestaat uit 2 sessies en wordt dus verdeeld over 2 avonden.

Locatie van de workshops is het kantoor van SQS in Utrecht. Vanaf 17:30 staat er eten klaar voor de deelnemers, de workshops zullen starten om 18:00.

Voor meer informatie en aanmelden kun je een mail sturen naar testevents-nl@sqs.com.

Werken bij SQS op Twitter

Werken bij SQS op Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar